AKTIVITI PENANAMAN POKOK SEMPENA PROGRAM KEKAL HIJAU NEGERI PERAK

  Dalam usaha mewujudkan sebuah kampus yang lebih lestari, dengan kadar pengeluaran karbon yang rendah serta menyokong usaha-usaha "Greenation UiTM" untuk mencapai  UI GreenMetric, UiTM Cawangan Perak Kampus Tapah bakal melaksanakan satu program penanaman pokok sebanyak 135 unit anak pokok yang telah mendapat sumbangan daripada Perbadanan Menteri Besar Perak. 

  3. Sehubungan dengan itu, seramai 43 orang dijemput untuk mengikuti program penanaman pokok ini. Oleh demikian, di mohon setiap ketua unit, bahagian dan fakulti dapat memberi senarai nama peserta untuk mengikuti program penanaman ini. Tuan/ Puan boleh mengisi senarai peserta mengikut unit, bahagian dan fakulti seperti di pautan berikut https://forms.gle/6wjtWRqmdAH5yd17A. Tarikh akhir pengisian borang ini adalah pada 7 Januari 2021 sebelum 5.00 petang.
   
   
   
   
  Jam latihan dan surat penghargaan akan diberikan kepada peserta yang mengikuti program penanaman pokok ini. Semoga dengan langkah dan usaha ini dapat menjadi titik tolak ke arah  "Greenation UiTM".
   
  Sekian, terima kasih.
   

  Contact Us

  Universiti Teknologi MARA (UiTM)
  Cawangan Perak,

  Kampus Seri Iskandar,
  32610, Seri Iskandar
  Perak Darul Ridzuan,
  Malaysia.

  Tel: +605-374 2000
  Fax: +605-374 2018


  General Inquiry: Corporate Communication Unit

  Email: korporatperak@uitm.edu.my


  WEBSITE STATISTICS

  • User
  • Sessions
  • Pageviews

  *Data source: Google Analytics